Coach-in-grid

- opleidingen en coaching -

Over mij


In 1981 ben ik begonnen met werken binnen diverse instellingen voor verstandelijk gehandicapten. Na dit met veel plezier gedaan te hebben, ben ik na 7 jaar binnen de Sociale Zekerheid terecht gekomen. Bij het voormalige GAK (nu UWV) heb ik diverse functies bekleed, laatselijk als interne opleider. Vanuit UWV ben ik bij ProgreSZ Hogeschool gaan werken, als adviseur, coach en opleider/ontwikkelaar. In 2007 heb ik de stap genomen om voor mezelf te beginnen. Dit geeft mij de mogelijkheid om veel verschillende facetten van het vak uit te oefenen. Ik heb inmiddels veel praktijkervaring opgedaan en ben zeer goed in staat om alle ingewikkelde regelgeving te verbinden en praktijkgericht uit te leggen. 
Door mijn ervaring ben ik breed inzetbaar, van grootschalige projecten tot het geven van (korte) opleidingen, advisering van bedrijven tot arbeidsdeskundige adviezen.
Enkele opdrachtgevers van mij zijn:
 

  • UWV
  • NCOI
  • SOSV
  • LOI


Naast bovengenoemde werkzaamheden ben ik een fervent reiziger. Ik ga graag de wereld over en ontmoet graag nieuwe mensen an andere culturen. In mijn vrije tijd ben ik dan ook als reisbegeleider werkzaam en begeleid actieve, verre rondreizen.